Fotografitë e çuditshme që duhet t’i shihni së paku njëherë në jetë

76

Të jetosh është të habitesh për imagjinatat e njerëzve, fuqitë e natyrës dhe madje edhe gjërat më të thjeshta që na rrethojnë çdo ditë.

Dhe nëse ndonjëherë ndjeni mungesë frymëzimi, gjithçka që duhet të bëni është të hidhni një sy rreth jush dhe të përpiqeni të shihni gjëra të zakonshme nga një kënd krejtësisht tjetër njofton Klan Kosova.

Shpresojmë, ky artikull do t’i japë një shtysë imagjinatës suaj dhe do t’ju kujtojë se sa e madhe dhe e larmishme mund të jetë bota jonë.

Kur një dele nuk qethet për 6 vjet

Një dorë e printuar e një 8 vjeçari

Fuqia e pabesueshme e valltares së baletit

Një breshkë që del nga toka

Si duket dielli kur bëni fotografi në të njëjtin vend dhe kohë çdo javë për një vit?

Jeta e një gjethi

Një pasaportë egjiptiane e Faraonit legjendar, Ramesses II

Fotografia para dhe pas e një burri që eci për një vit në Kinë

Perëndimi i diellit nën re duket si një lavë vullkani në qiell