Fotografitë e rralla që zbulojnë mënyrën se si aktorët transformohen në personazhet e tyre

19

Aktorët shpesh duhet të kalojnë orë të tëra ulur në një karrige për t’i lënë artistët e grimit t’i kthejnë ato në personazhet e filmave tanë të preferuar.

Ka edhe një çmim ‘Akademie’ për grimin më të mirë. Ndonjëherë është edhe më interesante të shihet mënyra se si aktorët shndërrohen në personazhe të filmit sesa të shikojnë vetë filmat!

Bright Side adhuron talentin dhe krijimtarinë e ‘make up’ artistëve në Hollywood dhe mendon se të gjithë duhet të shohin se si funksionojnë.

Richard Colin Brake, Game of Thrones

Adewale Akinnuoye-Agbaje, Suicide Squad

Bill Skarsgård, It

Johnny Depp, Alice in Wonderland

Karen Gillan, Guardians of the Galaxy

Naomi Grossman, American Horror Story

Josh Brolin, Deadpool 2

Angelina Jolie, Salt

Jacob Tremblay, Wonder

Doug Jones, The Shape of Water

Angelina Jolie, Maleficent

Gary Oldman, Darkest Hour

Amy Vorpahl, Carnival Row

Paul Bettany, Avengers: Infinity War

Derek Mears, Swamp Thing

Charlize Theron, Monster