Fotografitë që ju ‘pushtojnë’ sapo t’i shihni

50

Planeti jonë është 4.5 miliardë vjet i vjetër, por ende është plot me mrekulli që na mahnitin me bukurinë që të lë pa frymë.

“Wow, jetojmë në një botë  të mrekullueshme” është krejt çfarë mund të themi – nëse shohim një pemë gjigante, një njeri që e ushqen një tigër ose pajisje teknologjike të jashtëzakonshme që janë krijuar nga njerëzit.

Disa njerëz duket se janë aq shumë fatlumë sa mund të kapin gjëra të mrekullueshme me aparat dhe t’i ndajnë ato me botën.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi fascinuese të natyrës, botës së egër dhe teknologjisë – që padyshim se do t’ju ‘pushtojnë’ krejtësisht sapo t’i shihni.

Vlera e një peme të vetme

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

Ky gur opal duket si një shpërthim gjigant ose lindja e Universit

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

Perëndimi i diellit mbi Europë

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

Një anije kozmike duke u larguar nga atmosfera e Tokës

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

Një pjesë e trungut të këtij druri ngjan me syrin

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

‘Tornado’ e zogjve

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them

20+ Captivating Photos That Grip You the Moment You See Them