Gjëra të pabesueshme që provojnë se Japonia është 100 hapa përpara botës (FOTO)

35

Të gjithë e dinë se Japonia është një hap para sa u përket shpikjeve teknologjike. Ata nuk ndalen, pasi gjithmonë gjejnë ide dhe i vënë në zbatim, duke krijuar mrekulli të vërteta.

“Shqip” ka publikuar disa nga këto shpikje, të cilat, sipas mediave botërore, dëshmojnë qartë inovacion dhe kreativitet, transmeton Koha.net.

Këto shpikje duket sikur kanë ardhur drejtpërdrejt nga e ardhmja.