Hiqet ndalimi për qarkullim për mjetet e rënda në aksin Gostivar-Kërçovë

6

Ndalesa për qarkullimin e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Gostivar-Strazhë-Kërçovë dhe anasjelltas, prej mbrëmë në mesnatë është hequr, informojnë nga LAMM.

Për shkak të reshjeve intensive të borës dje në orën 18:20 për arsye parandaluese u vendos ndalesë për kamionë në aksin rrugor Mavrovë-Dibër dhe Gostivar-Strazhë-Kërçovë.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.