Hoteli që lundron dhe ofron një pamje 360° (VIDEO)

28

Këto fotografi fantastike duket se tregojnë një tigan që rrotullohet në sipërfaqen e detit.

Sidoqoftë, gjatë inspektimit më të afërt, anija rezulton të jetë si një hotel sekret luksoz lundrues. Anthenea, e ankoruar në portin Trebeurden në Cotes-d’Armor, është anija e parë në botë që ofron një pamje të plotë 360° të detit dhe qiellit.

Pesë panele diellore përballen në jug, mbi kupolën e Antheneas, duke siguruar fuqi të mjaftueshme për pajisjet e anijes me dritë dhe argëtim.

Imazhi i pazakontë thuhet nga prodhuesit e tij francezë se janë frymëzuar nga kapsula lundruese e James Bond, në Spy Who Loved Me.

Prodhuesit e Anthenias thonë se modeli është ‘një habitat revolucionar për botën e sotme dhe të nesërme’