Hoxha në TV21: BESA nuk është derivat i askujt, është krijuar si revoltë e popullatës ndaj BDI-së

89

Sonte në emisionin Click Plus në TV21 ka qenë i ftuar sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha. Në diskutimin për partitë shqiptare dhe përçarjet mes partive, Hoxha deklaroi se për dallim nga partitë tjera, Lëvizja BESA nuk është derivat i askujt dhe se është krijuar si revoltë e popullatës ndaj pushtetit dhe BDI-së.