Idetë për riciklimin e xhinseve të vjetra

5

Ridizajnoni rrobat tuaja të vjetra kur keni kohë të lirë

Merrni gërshërët dhe materialin shtesë, bashkoni në makinën qepëse, transmeton Telegrafi.

MARKETING 420 x 60

Xhinset janë shumë të qëndrueshme dhe material i përdorshëm.

Shikoni dhjetë idetë dhe këshillat se çfarë të bëni me materialin e vjetër të xhinseve në mënyrë që të krijoni torbë atraktive, stoli, kuleta…

Hidhjani një sy dollapit tuaj dhe provoni të “ricikloni” ndonjë palë xhinse të mikut në mënyrë që sërish të kenë kreacione shumë moderne.

Loading...