Saturday, April 16, 2022
Ballina Uncategorized Jahtet më të gjata dhe më luksozet në botë

Jahtet më të gjata dhe më luksozet në botë

18

Lista përfundimtare e 101 super-jahteve më të mëdha në botë për këtë vit është zbuluar. Aty janë listuar 10 brende të reja që pa ndonjë problem janë futur në garë për jahtet më të mira.

Revista “Anijet”, ka përpiluar disa nga më të bukura duke fillua nga ajo e njohur si Versailles e deri të IMAX.

Në listë gjendet jahti më i madh në botë Flying Fox e ndërtuar nga kompania gjermane Lurssen e cila është hiq më pak se 136 metra. Në të mund të ulen dy helikopterë në pistat e ndërtuara në kulmin e jahtit.

Aty ka edhe pishina, kuzhina dhe hapësira të mëdha për ahengje, ku të ftuarit mund të relaksohen nën tingujt e një muzike të lehtë.

Në total ky jaht ka mbi 400 metra katrorë dhe mund të akomodoj një numër të madh të pasagjerëve.