Kampi “Lubanishta” është rrënuar i tëri pas motit të keq mbrëmë në Maqedoninë Veriore

54

Bregu i liqenit të Ohrit mbrëmë është kapluar nga moti i keq, ndjekur nga vërshime dhe erë të fuqishme.

Në kambin e makinave Lubanishta, afër Shën Naumit, janë shkatërruar pothuajse të gjitha tendat dhe karrocat për pushim shkruan Nova Makedonija.

Fotografitë e një pushuesi të kampit dëshmojnë për motin e tmerrshëm dhe dëmet që ka lënë mbrapa, ku mes tjerash shihen edhe drunj të çrrënjosur./NovaMakedonija.