Kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami në paraqitjen publike para mediave bashkë me kreun e ASH dhe kandidatin shqiptar për president Prof. Blerim Rekën, ka deklaruar se i vetmi kandidat serioz për president të Maqedonisë së Veriut është profesori Blerim Reka. Përndyshe, Kasami, Sela dhe Reka sot ftuan qytetarët të votojnë kandidatin shqiptar për president me 21 prill