Kasami: Kërkojmë që mandati i PSP-së të jetë i paafatizuar deri në përmbyllje të të gjitha lëndëve (VIDEO)

52

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, në një intervistë për TV Alsat-m, ka folur rreth aktualiteti politik në vend, dhe proceseve të ndryshme që e karakterizojnë vendin, njofton AlbaNews24.

Kasami në këtë intervistë ka folur edhe për fatin e Prokurorisë Speciale, ku sipas tij, ky institucion duhet të vazhdoi punën e saj, deri në zgjidhjen e të gjitha rasteve, apo proceseve gjyqësore, që dolën nga përgjimet.

Kërkojmë që mandati i PSP-së të jetë i paafatizuar deri në përmbyllje të të gjitha lëndëve të cilat dalin nga përgjimet dhe të gjitha lëndët që kanë të bëjnë me korrupsionin, keqpërdorimin e pozitës zyrtare dhe të cilat dalin si dëshmi nga përgjimet të procesohen veçanërisht insistojmë që kjo të ndodh edhe për pjesën shqiptare të Qeverisë BDI-VMRO”- deklaroi Bilall Kasami, Kryetar i Lëvizjes Besa.