Kasami mirëpret në Shkup ish gjeneralin Dugolli

28

Kryetari i BESËS, Bilall Kasami, sot ka marr pjesë në promovimit e librit “Qark i (pa) mbyllur burgjesh, nga ish gjenerali Dugolli, i cili sot në Shkup, ka bërë promovimin e librit të tij më të fundit, transmeton TopAlNews.

Kasami në rrjetin social facebook ka shkruar: “Kënaqësi të jem prezent në promovimin e librit “QARK I (PA) MBYLLUR BURGJESH” të autorit dhe ish gjeneralit, Enver Dugolli.

Pjesë në promovimin e librit ishin edhe anëtar nga forumi rinor i Besës, të cilët treguan interesim në lidhje me libri e ish gjeneralit Dugolli.