Kasami në Alsat – M: Zaevi vrapoj pas Lëvizjes BESA ne nuk vrapuam pas tij

100

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, i ftuar në emisionin Rruga Drejt në TV Alsat, ka folur mbi aktualitetin politik në vend, dhe mbi proceset që Maqedonia i ka në rrugën e saj drejtë Nato-s dhe Be-së.

Kasami theksoi se Zaevi i pari ka vrapuar për tek Lëvizja BESA dhe për hir të integrimeve dhe reformave kemi shkuar edhe ne tek ai që vendi të ec përpara.