Kasami nga Çegrani selam Ali Ahmetit: Të ju vijë turp në përvjetorin e rënies së Mujdin Aliut, të kërkosh vota për maqedonas

283

Të ju vijë turp, së paku në këtë ditë simbolike të rënies së dëshmorëve të kombit, të rënies sê Mujdin Aliut, sot nuk do duhej të dilnit të kërkoni votë për Stevo Pendarovskin!
Kur shoh se si keni tradhëtuar idealin e ushtarëve dhe dëshmorëve të luftës, dyshoj se ju ishit komandant i vertetë i luftës së 2001-shit!

Bilall Kasami gjatë tubimit në Çegran