Kasami: Po të doja unë, kjo Qeveri nuk do të ishte! Arifi thotë se vendos populli, e jo Kasami!

0

Shkup – Kryetari i Lëvizjes Besa, njëherit edhe kandidat për Tetovë, Bilall Kasami në ClickPlus-TV21, tha se pa votat e Lëvizjes Besa bie Qeveria.

“4 deputetët e Lëvizjes Besa ia bëjnë Qeverinë Zoran Zaevit dhe këtë e dinë shumë mirë” ,tha Bilall Kasami.

Kryetarja aktuale e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi nga radhët e BDI-së me kundërpërgjigje: “Atë se kush është në Qeveri e vendos populli shqiptar në Maqedoni, e kanë vendos vitin e kaluar në zgjedhjet parlamentare duke e bërë BDI-në me 15 deputetë”, tha Teuta Arifi. /TetovaExpres