Kasami: Projekt inkubator ekonomik për të rinjtë me ide për biznes! Procedurat administrative, ua mundësojmë ne

12

Tetovë – “Projekt inkubator ekonomik, që çdo të riu me ide për biznes, do i mundësojmë tē gjitha procedurat administrative që ai ta bëjë punën që di më së miri dhe të ndërtojë të ardhmen e tij këtu”, njofton TetovaExpres

“Pas 4 viteve do flasim për të ardhmen europiane, por jo atë të Teuta Arifit, por Tetovën ty cilën ne e duam”, është shprehur, Bilall Kasami, kandidat i BESËS për komunën e Tetovës. /TetovaExpres