Kastrioti i BESËS: Çfarë fshihet pas lojës të qeverisë

74

Nënkryetari i Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi, ka reaguar në lidhje me lajmet e fundit, që qarkullojnë për ndryshime në kabinetin qeveritar dhe të cilat sipas tij, mbase fshehin një tjetër lojë të qeverisë, transmeton TopalNews.
Ja postimi i plotë:
Nëse më shërben kujtesa mirë, herën e fundit kur kryeministri bëri ndryshime në kabinetin e tij, kjo temë në mediume zgjati 3-4 muaj duke thënë pas një jave pas dy jave do të kumtoj përbërjen e re.
Këtë herë ngjajshëm po shkojnë punët me një risi që ai përmendi edhe mundësinë e kthimit të mandatit. Nëse ndodh kjo e fundit kujt do të ja jep mandatin presidenti i shtetit për të formuar qeverinë, partisë që fitoi më shumë vende në parlament në zgjedhjet e fundit apo partisë (koalicionit) që tani është si e dyta në parlament me numrin e deputetëve?
Dhe së fundi ata disa që u futën në qeveri me vonesë, pa marrëveshje me shkrim, me pretekst se shkaku i vetëm është marrja e datës për negociata me BE (integrimet) dhe lanë platformën e tyre anësh, nëse nuk meret data në qershor/korrik a kanë dështuar ato apo jo?