Kënga-parodi “5G KORONA”

1

Në video kanalin më të madh në internet Yotube, së fundmi është lansuar një video klip me titull “5G Korona”, raporton Koha.mk

Autori i tekstit me emrin Bujar dhe interpretuesi Berkan me këtë parodi kanë stairizuar fenomenet shoqërore dhe institucionale të paraqitura gjatë kohës së izolimit për tu m,brojtur nga Kovid19. Autori po ashtu në mnëyrë brilijante ka bërë lidhshmërin e domino efekteve që sjellin masat për parandalimin dhe mbrojtjen nga pandemia.

MARKETING 420 x 60