Këto janë shenjat që tregojnë se jeni prekur nga sëmundja e mëlçisë

116

Mëlçia është organ që vazhdimisht nxjerr toksina, filtron gjakun nga zorrët dhe trajton lëndë ushqyese.

Ndodhë shpesh që mund të keni probleme në këtë organ të rëndësishëm të trupit, por nuk e dini se në fakt trupi juaj ju ka paralajmëruar. Këto janë shenjat që tregojnë se mund të jeni prekur nga sëmundja e mëlçisë:

Sytë e zverdhur

Lëng i shtuar në stomak

Hepatit A, B dhe C

Nuk mund të ndaloni kruajtjen

Lodhje kronike

Alkoolizmi i rëndë

Mbipesha

Historia e sëmundjes familjare

Shqetësim dhe harresë