KJO ËSHTË DATA E RIMEÇIT MES WILDERIT DHE ORTIZIT

45

Deontay Wilder dhe Luis Ortiz do të organizojnë një rimeç më 9 nëntor.

Deri më tani, ka dy vende ku supozohet të organizohet një luftë e dytë mes këtyre dy boksierëve.

Në ditët në vijim, ku edhe do të nënshkruhet zyrtarisht kontrata, do të mësohet edhe vendi i organizimit të këtij meçi, mes Los Anxhelos dhe Las Vegas.

Ky meç ishte planifikuar për datën 28 shtator, por që është shtyrë për 8 nëntor.

Kujtojmë se këta dy boksierë kanë pasur një meç në muajin mars, i cili ishte fituar nga Deontay Wilder.