Koncert madhështor humanitar për të prekurit e tërmetit të Durrësit

34

Me 27 dhjetor, ditën e Premte, ora 18:00 në Sallën e sportit RINIA në Gostivar do të mbahet koncert humanitar për të prekurit e tërmetit të 26 nëntorit në Durrës. Të ftuar special do të jenë: Marin Mema, Shkurte Fejza, Arif Vlladi, Mirush Kabashi, Dava Gjergji, Tahir Seferi etj.

Hyrja është 5 euro dhe të gjithë të ardhurat do të shkojnë në ndihmë të të prekurve të tërmetit.