Koncerti humanitar të premten në Gostivar. Performojnë figura të njohura kombëtare

30

“Nga sot fillon shitja e BILETAVE për KONCERTIN HUMANITAR që do të mbahet në Gostivar me 27.12.2019 (E premte) tek Salla RINIA, ora 18:00!

BILETAT MUND TI BLENI TEK:

-SALLA ‘RINIA’ – GOSTIVAR
-KAFETERIA ‘TREND’ -TETOVË (Përballë shkollës medicinale)

Gjithashtu mund të lajmëroheni në numrin: 070 575 325

BILETAT KUSHTOJNË 300 DEN DHE DO TË SHKOJNË NË NDIHMË TË TË PREKURVE NGA TËRMETI NË SHQIPËRI!” – shkruhet në njoftimin e organizatorëve.