Tuesday, February 25, 2020
MARKETING 728 x 90
Ballina Politikë Maqedoni Kopshti zoologjik i Shkupit sjell për herë të parë dy luanë të...

Kopshti zoologjik i Shkupit sjell për herë të parë dy luanë të bardhë

16

Për herë të parë në Maqedoni, qytetarët mund të shohin luanë të bardhë në kopshtin zoologjik të Shkupit.

Drejtori i kopshti zoologji, Gjorgji Galatanovski njoftoi se sonte ka arritur luanesha e bardhë nga Gjermania, ndërsa nga java e ardhshme do të vijë edhe luani nga Franca.

MARKETING 420 x 60

“Për herë të parë në Shkup dhe Maqedoni do të ketë luanë të bardhë. Planifikojmë të sjellim edhe tigra të bardhë dhe lloje tjera të bardhë. Bashkia e Shkupi investon dhe Evropa po angazhohet që sa më shpejtë, kopshti zoologjik i Shkupit të jetë evropian”, thotë Galaetanovski.

Luanët e bardhë janë lloj i rallë dhe janë mjaft atraktiv për vizitorët.

Loading...