Kreu i BESËS, Kasami mer pjesë në manifestimin përkujtimor për Fadil Nimanin – TIGRI (FOTO)

113

“Isha i nderuar të marr pjesë në organizimin përkujtimor të rënies heroike të Gjeneral Fadil Nimanit – Tigri, në Vaksincë të Komunës së Likovës. Vepra dhe ideali i dëshmorëve të kombit është udhërrëfyesi i idealit tonë kombëtar.

Lavdi dëshmorëve të kombit!” – shkruan kreu i BESËS në Facebook.