Kreu i komunës së Zhelinës e jep lajmin e madh(FOTO)

501

“TREBOSHI ME RRUGË TË RE??✅

Edhe një lajm i mirë për banorët e komunës së Zhelinës, e në veçanti banorët e #Treboshit

Komuna e Zhelinës me bashkëfinancim?? me Komunën e Tetovës, dhe bashkëpunim? me Qendrën e zhvillimit planor të rajonit të Pollogut, së shpejti? do të nis me punimet⛏? e asfaltimit e rrugës??? Trebosh-Tetovë?, një rrugë e premtuar nga vetë kryetari i komunës së Zhelinës.
Sot, me kënaqësi ndajmë lajmin e gëzuar se kjo rrugë po bëhet realitet.

???????

Komuna e Zhelinës??” – shkruan në Facebook, Blerim Sejdiu, kreu i komunës së Zhelinës nga rradhët e Lëvizjes BESA.