LAMM: Do të asfaltohet rruga Galiçnik – Mavrovë

16

Komunikacioni në vend po zhvillohet në rrugë të thata, informojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

NP Rrugët e Maqedonisë dega Shkup duke filluar prej nesër do të zbatojë punime ndërtimore në rrugë (asfaltim) të rrugës rajonale P-2238 fshati Galiçnik – Mavrovë.

Nga LAMM informojnë se asfaltimi do të zhvillohet në drejtim nga fshati Galiçnik drejt Mavrovës. Punët do të zhvillohen çdo ditë pune dhe gjatë fundjavave në periudhë prej orës 10:00 – 16:00, me çka dhe komunikacioni do të ndërpritet.

Nga atje informojnë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të ulët.