Lëvizja BESA hap shtabin zgjedhor në Ohër(FOTO)

124

Sot u bë hapja e shtabit zgjedhor për zgjedhjet lokale dhe presidenciale në Ohër, ku ishte prezent kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, kandidati për kryetar të komunës së Ohrit, Xhemal mena. Shef shtabi u zgjodh Ibrahim Alimi! I urojmë suksese kryetarit të ardhshëm të Ohrit, Xhemal Menës!

Për një jetë të re në Ohër!

Voto nr.6, voto Xhemal Menën!

*****

Денес се одржа свеченото отварање на штабот за локалните и преседателските избори во Охрид каде што беше во посета преседателот на движењето БЕСА , Билал Касами , и кандидатот за градоначалник Џемал Мена. Како шеф на штабот се избра Ибрахим Алими. Му посакуваме среќа на Џемал Мена.

За Нов Живот во Охрид!

Гласајте број 6, за Џемал Мена!