Lëvizja BESA sonte mbledh kuvendin qendror

43

Sonte ora 18:00, Lëvizja BESA ka thirrur mbledhjen e kuvendit qendror të partisë. Nga burime brenda partisë marrim vesh se sonte do të miratohet vendimi për përkrahjen e Prof. Dr. Blerim Rekës si kandidat për president. Gjithashtu në mbledhje pritet që të zgjidhet shtabi qendror për organizimin dhe fushatën e zgjedhjeve presidenciale 2019.