LIBERTAS: Sela dhe Gashi janë takuar në Strugë, ASH dhe Alternativa paralajmërojnë bashkëpunim në zgjedhje!? (FOTO)

181

Sipas portalit maqedonas “Libertas” burime brenda partive thonë se janë takuar për disa kohë tani për të afruar pikëpamjet e tyre mbi bashkëpunimin. Në këtë kontekst ishte takimi i sotëm në qytetin e Strugës

Sipas po të njejtave burimeve, Sela dhe Gashi diskutuan në mënyrë të pavarur koalicionin parazgjedhor kur do të zhvilloheshin zgjedhjet.

Të njejtën informat për takimin Sela dhe Gashi, e publikoi ditë më parë edhe portali rrugadrejt.info, i afërt me partin e Gashit Alternativa.