Lideri i BDI-së Ahmeti sot takon Zaevin

17

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe ai i LSDM-së Zoran Zaev do të takohen gjatë ditës për të biseduar lidhur me zhvillimet e fundit pas mos marrjes së mandatit deputetit nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Trajko Veljanovski.

Në këtë takim pritet që temë dominante të jetë përcaktimi i kandidatit të përbashkët për president.