Lirohen çmimet e derivateve të naftës

8

Në një seancë të jashtëzakonshme Komisioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur që të lirojë çmimet e derivateve të naftës për dy denarë.
Vendimi është miratuar ngase ndalon të vlej Rregullorja me fuqi ligjore për zbatimi të ligjit për akciza gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme.
Sipas çmimores së re, një litër EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 61,00 denarë, gjegjësisht 63,00 denarë.
Një litër Dizel do të kushtojë 52,50 denarë.