Luleshtrydhet ndikojnë në përmirësimin e shëndetit të zemrës

12

Sëmundjet e zemrës janë shkaku më i zakonshëm i vdekjeve në gjithë botën, transmeton Klan Kosova.

Sipas Healthline disa studime kanë thënë që luleshtrydhet munden të ndikojnë në shëndetin e zemrës.

Sipas një studimi tek personat e moshës së mesme të cilët konsumuan luleshtrydhet për një periudhë të gjatë kohore ato përmirësojnë funksionimin e shtypjes së gjakut dhe trombocitet.