Maqedoni e Veriut, dënohet me 3 vjet burg kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi

70

Tre vite e dy muaj burg për kryetarin e PDSH-së, Menduh Thaçi dhe 3 vite burg për ish-shefin e policisë sekrete DSK, Sasho Mijalkov.

Ky është vendimi i marrë sot në seancën gjyqësore për rastin “Titanik 2”, ku ata akuzohen për parregullsi zgjedhore të zgjedhjeve lokale të vitit 2013.

MARKETING 420 x 60

INA raporton se vendimi është lexuar në Gjyqin Penal nga gjykatësi Ognen Stavrev dhe Osman Shabani. Rasti ishte hetuar nga prokurorja speciale, Fatime Fetai.