Marsh dhe manifestim madhështor në Tetovë me rastin e ditës së flamurit

22

Për nder të festës së madhe të flamurit, të enjten, me 28 nëntor, në Tetovë organizohet marsh mbarëkombëtar dhe manifestim madhështor në sheshin Iliria në Tetovë.

Marshit do t’i prijë Marin Mema, si dhe në manifestim do të marrin pjesë këngëtarë dhe personalitete të mirënjohur shqiptar si Marin Mema, Mirush Kabashi, Shkurte Fejza, Arif Vlladi, Dava Gjergji, Malësori, Tahir Seferi etj.

MARKETING 420 x 60

Marshi do të fillojë ora 16:00 prej te UEJL, ndërsa manifestimi ora 17:00 në sheshin Iliria në Tetovë.