Me iniciativë të këshilltarit të BESËS, Çairi me bibliotekë të re (FOTO)

322

Me iniciativë të këshilltarit në Qytetin e Shkupit, nga radhët e Lëvizjes Besa Sedat Ramadani, i cili që vitin e kaluar nëpërmjet amandamenteve ka bërë të mundshmë realizimin e një kërkese të kahmotshme që komuna e Çairit të ketë edhe biblioteken e vet, ai ketë informacion e ka për publike edhe ne profilin e tij në FB

“Edhe pse me një vonesë prej 1 muaji prej kur është bërë thirrja publike për punimin e projektit për ndërtimin e Bibliotekes në Komunën Çair, prap po i gëzohem kësaj informate. Ky propozim u bë vitin e kaluar gjatë planifikimit të buxhetit dhe paramendoni Qyteti i Shkupit tani në fundvit e shef të arsyeshme ta realizojë ate.
Sidoqoft, urime banorëve të Çairit projekti i Bibliotekës me shpresë që këtë vit do ta pranojnë propozim-amandamentin edhe për ndërtimin e saj.
#vepradhejofjalë
Ka shkruar ne profilin e tij këshilltari i Lëvizjes Besa në Qytetin e Shkupit Sedat Ramadani

Nga komuna e Çairit informojnë se është planifikuar që biblioteka të ndërtohet ne afërsi të ambulantës në Bit Pazar.”