Memeti: Ka njerëz me të aftë, lirojeni rrugën të ecim!

68

Anëtarja e kryesisë qendrore të Lëvizjes BESA, Xhemile Memeti, ka reagar përmes rrjetir social faceook, në lidhje me disa nga problemet që e karakterizojnë vendin, dhe të cilat prej shumë kohesh nuk gjejnë zgjidhje, njofton TopalNews.

Memedi reagimin e saj e fillon me skandalin e fundit “Boki 13”, “Katica hajdute”, duke potencuar se ky nuk është faj i opozitës.

Ajo poashtu përmend edhe: Shkupi 2014, Deponia në dalje të Haraçinës,vërshimet në Hasanbeg, ku nga ujrat fekale u mbyten njerëz, Berllogu në Tetovë,Borxhet milionëshe të komunave ku askush nuk kërkon llogari si janë bërë ato borxhe, veturat luksoze të kryetarëve të komunave, Varëfëria e madhe, ku vetëm hoxhallarët kanë mbetë shpresa e vetme, Numri i shqiptarëve nëpër burgje dhe dënimet drakonike, zvarritja e proceseve gjyqesore deri sa të bëhen të vjetëruara etj.