Mërgimtari arrinë për pushime në shtëpi, gjen derën e thyer dhe një porosi të çuditshme (VIDEO)

229

Erdhi për pushime në Kosovë, por një mërgimtar u befasua me një porosi që gjeti në banesë.

Atij i kërkonte falje Policia e Kosovës për shkak se i kishin bastisur banesën gabimisht.

Megjithatë, ky operacion policor doli të jetë i suksesshëm pasi një kat më lartë gjetën 4 kilogram heroinë.