Michelle Obama i dërgon mesazh solidarizues Greta Thunberg-ut pas sulmit që Trump i bëri asaj

23

Michelle Obama i dërgoi Greta Thunberg-ut një mesazh solidarizues të premten pas një sulmi që i bëri Donald Trump asaj në Twitter.

“Mos lejoni që dikush të zbeh dritën tuaj”, shkroi Michelle Obama në Twitter. “Ju keni kaq shumë për të na ofruar të gjithëve. Injoroni dyshuesit dhe e dini që miliona njerëz po ju mbushin me gëzim”, transmeton Telegrafi.

Trump tha të enjten se ishte “qesharake” që 16-vjeçarja u emërua Personi i Vitit nga revista Time.

Më vonë të enjten, llogaria në Twitter “Trump War Room” e fushatës Trump postoi një fotografi të Presidentit Trump në kopertinën Time ne vend të Thunberg.

Ishte titull: “Kur bëhet fjalë për mbajtjen e premtimeve të tij, ekziston vetëm një person i vitit”.