Milioneri gjerman kërkon 10 persona që do t’i bënin shoqëri në pronën e tij multi-milionëshe, qëndrimi është pa pagesë – ofron edhe benefite tjera

44

në Zelandë të Re, që ai e përshkruan si parajsa në tokë.

Pas shumë viteve që jetoi atje i vetmuar, kërkon shoqëri. Reipen që pasurinë marramendëse e fitoi me shitjen e kafesë së ngrirë (ice-coffee), vetëm gjatë javës së fundit ka publikuar dy herë shpalljen në gazetat lokal, ku thuhet se kërkon njerëz që do t’i bënin shoqëri, transmeton Telegrafi.

Në pronën e tij në Zelandë të Re që vlenë 8,5 milionë dollarë, ka stalla, verari dhe një zonë të rrethuar, kurse i tërë kompleksi është i vendosur në bregun perëndimor të këtij vendi.

“Do të mund të jetonin nëpër shtëpitë për dy persona dhe të ndajnë verarinë për takime dhe dreka. Mund të kënaqen gjatë shëtitjeve, peshkim, shoping, lundrim me kajak, not apo vëzhgimin e kafshëve”, ka shtuar Reipen.

Ai u ka bërë thirrje të gjithëve deri në moshën 70-vjeqare, që të lajmërohen duke shtuar se janë të mirëseardhur edhe ata që kanë kuajt e vetë.

“Nëse jeni të interesuar të jeton me një grup të njerëzve interesant, një gjë e tillë mund të jetë plotësisht interesant për ju”, ka shtuar për fund Reipen në shpalljen e tij.