Miqtë e LPK-së e bëjnë ‘për pesë pare’ Ali Ahmetin, e quajnë tradhëtar(VIDEO)

79

Mejdi Xheladini afaristi nga fshati Nerasht I Tetovës që jeton dhe vepron ne Zvicër , aktivist I Levizjes Popullore të Kosovës dhe veprimtar I UCk ne Luftën e Kosovës dhe asaj të Maqedonisë në 2001, dikur miku i ngushte Ali Ahmetit ,në nje fjalë rasti në tubimin e Kandidati të Blerim Rekës në Tearcë, publikisht akuzoi Ali Ahmetin për tradhëti i cili po i fton shqiptarët të votojnë një kandidat maqedonas .

Ai me tej tha: Se është i zhgënjyer thellë nga Ali Ahmeti i cili është rreshtuar ndaj një kandidature maqedonase dhe jo ndaj një kandidati shqiptar, madje Ai publikisht i kërkoj ndjesë shoqërisë shqiptare se e ka patur shok Ali Ahmetin duke i thene se nuk je shoku im më..Unë do i bëj një pyetje publike Ahmetit përse unë si shqiptar duhet ta votojë një maqedonas? Unë nuk jam kundër maqedonasve, megjithate unë po I bëj pyetje Ali Ahmetit dhe dua përgjigje nga ai nga Abazi i dikurshëm Pse duhet unë mos e votoj dr. Blerim Rekën përse?

Për më tepër ndiqeni videon në vazhdim…