Mobilizohet rinia e BESËS, takime intenzive me kreun e partisë (FOTO)

55

Forumi rinor i BESËS, në selinë qendrore në Shkup, ka realizuar takim dhe njëkohësisht edhe debat interaktiv me të rinjt e BESËS ku në pika të shkurtëra u diskutua roli i të rinjëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut si dhe aderimet e reja që do të bashkangjiten në bashkërrugëtimin e FRB-së.

Në këtë diskutim ishte i pranishëm kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, i cili ndoqi nga afër, idet e të rinjëve dhe debatin në mes tyre./TopAlNews/