Moti sot në Maqedoninë e Veriut

24

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe i nxehtë.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 19 e deri në 25 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 29 e deri në 33 gradë Celsius.

Në Shkup do të kemi mot të ngjashëm me temperaturë maksimale 34 gradë Celsius.

Rritja e lagështisë së ajrit do të shkaktojë ndjenjë se temperaturat janë më të larta.