Moti sot në Maqedoninë e Veriut

24

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe shumë i nxehtë, me indeksin UV prej 9 shkallëve.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 11 e deri në 19 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 29 e deri në 39 gradë Celsius.

Në Shkup do të kemi mot të ngjashëm me temperaturë maksimale 39 gradë Celsius.

Rritja e lagështisë së ajrit do të shkaktojë ndjenjë se temperaturat janë më të larta.