Saturday, April 16, 2022
Ballina Politikë Maqedoni MPB Maqedoni publikon pamjet e konfiskimit të 700 kg kokainë

MPB Maqedoni publikon pamjet e konfiskimit të 700 kg kokainë

21

Ministria e Punëve të Brendshme i ka publikuar pamjet nga konfiskimi i 700 kilogramëve kokainë, si dhe arrestimin e shtetasve të Maqedonisë nga Policia e Spanjës.

Në këtë kontrabandë të drogës ka qenë e përfshirë edhe aktorja, Silvija Stojanovska.

Aktorja Stojanovska më 19 dhjetor të këtij viti u arrestua dhe u nxor para gjykatës, me ç’rast iu caktua masa e arrestit shtëpiak prej 30 ditëve.

Nga MPB thonë se kanë realizuar takime me Policinë e Spanjës në Madrid.