Muhamed Zeqiri largon nga Facebook postimin për Xhevat Ademin

247

Deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zeqiri ka fshirë postimin e tij në Facebook, në të cilin ai kishte reaguar rreth plagosjes së të riut nga Xhevat Ademi. A thua vallë është frikësuar Zeqiri apo çfarë. Në vazhdim ne po ua sjellim postimin të cilin ai e fshiu.