Murseli: Arifi nuk e don Tetovën, ajo e mbushi me mbeturina dhe qenë endacak!

1

Tetovë – Kandidati i ASH-së për Tetovën, Vullnet Murseli që në rethin e dytë mbështet Bilall Kasamin dhe Lëvizjen Besa në Tetovë në tubimin përfundimtarë të Besës nga sheshi Iliria tha se me 31 tetor vendoset se në çfarë drejtimi do të shkojë Tetova, njofton Monitor.mk
Të dielën do të bijnë shumë zollume do tu epet fund. Do të çlirohen nga krimi dhe korupsioni. E ardhmja nuk mund të udhëhiqet nga ajo që e shkatëroi të tashmen. Arifi nuk mund të promovojë qytet evropian sepse ajo e mbushi me mbeturina dhe me qen endacak. Ajo harxhon miliona për të dhënë honorare të afërmëve të tyre. Ajo nuk e don dhe nuk e ka dashur Tetovën.