Naim Halili kërcënon me ultimatum: Nëse nuk dilni të kërkoni falje publike, do t’ua publikoj emrat

1184

Naim Halili, i njohur si Komandant Tuçi në zonën e Likovës, me një shkrim të tij në Facebook ka kërcënuar ata që sipas tij i ofruan para për qëllime të ndyta. Ai vendos ultimatum, duke u thënë që të kërkojnë falje se përndryshe do t’ua publikoj emrat. Për më tepër, lexoni postimin e tij në Facebook:


Të nderuar miqë dhe dashamirë,bashkëluftetar dhe bashkombas.
Një rikujtim të vitit 2003 momentet e rrethimit të fshatit Vaksincë dhe rasti i vitit 2003 të mobilizimit të rastit të bustit Fadil Nimani Gjeneral Tigri. Momenti ku dikush nga bashkëluftëtarët tanë të asaj kohe përfitoi materialisht ( ka marrë para) në emrin tonë ua bejm me dije opinionit se ne asnjëherë për asnjë moment sjemi shitur, sepse qellimi ynë ka qenë për kombin tonë, dhe qëllime fisnike, ndërsa ata që kan përfituar materialisht në emrin tonë si shokë nga Kosova dhe ata nga Maqedonia ju them që të dalin publikisht të kërkojnë falje në të kundërtën ua publikojë emrat publikisht që keni përfitu në emrin tim dhe tonin.
Edhe ju të pushtetit dhe opozitës asaj kohe qe na keni ofru pare asaj kohe dilni publikisht dhe tregoni situatën,pse skemi pranu ndikimin e juve.

Qëllimet tona fisnike nuk lejoj të na keqpërdorni emrim timë dhe tonin të pastër.” – shkruan Naim Halili.