Naim Halili, komandanti i Batalionit 2, sulmon ashpër Ali Ahmetin

607

“Të nderuar miqë, dashamirë, bashkëluftëtarë të mij, intelektual dhe atdhedashës.
Duke pasur parasysh situatën politike në gjendjen momentale, dhe duke analizu të kaluarën tonë që dham kontribut të madh për kauzën kombëtare dhe që të tjerët na prenë në besë dhe me çdo kusht arritën të na burgosin si terorista vetëm se ditëm ta mbronin vendin tonë, nga këtu ju themi duaret e tona të lyara me gjak dhe me plaga të gjakosura kan me ju vra, gjaku I dëshmorëve një dit do të ju dënoj, mundi I djersës se Nanave tona do ju zen në hak,po e hani hakun e fëmijëve tanë.
I kërkoj falje popullit timë që nga viti 2002 e deri në vitin 2008 vinte në shtëpin time në prezencën e Nënës sime e fëmijëve të mi – Ali Ameti kërkonte për hatër gjakut të dëshmorëve ti bej siguri, dhe e ndihmova, Unë të dola burr o Ali,s’është e traditës sime me tradhetu se jam mundu çdo punë me sinqeritet me ba, po ku mbete ti me klanin tan, që pastaj na burgoset.
Të nderuar popull i im,qe 28 vite pluralizëm politikë patëm politikan te shitur si Mendui e Aliu e të tjerë, Tani është një moment që ti japim mundësi gjeneratës se re politike, politikanëve që sjan të korruptuar politikanët që mendojn për të mirën e popullit e jo ata qe na shiten e po na shesin.

Zoti e bekoftë popullin tim” – shkruan Naim Halili në Facebook