Naim Halili kujton luftërat e UÇK-së, ‘thumbon’ Ali Ahmetin

173

Shkruan: Naim Halili

Në përkrahje të Shokut tim Arben Nitaj, për realitetin e thënë.

Arben Nitaj Shoki Im I luftës e i paqes, Ti e din shum mirë shoku im se qe nga fillimi I. celulave të para të ushtrisë çlirimtare kombëtare kemi pas tentativa edhe nga partitë politike shqiptare në pushtet por edhe individa që ishin pjesë e. pushtetit të na korruptojnë me lekë vetëm për të na parandaluar në qëllimin tonë fisnik të Shqiptarisë etnike, të ilirides e shum qëllimeve tona fisnike, por ata arritën në njerëzit e gabuar pasi që Kombësia është e. shejtë nuk shitet e as nuk blihet por fitohet me qëllime fisnike dhe gjak pastër shqiptari, Arben ti e din qe edhe pas luftës individa të caktuar të pushtetit të sotshëm dhe te atëhershëm kan tentuar edhe në vitin 2003 të na korruptonin po ti e di shoku se nuk ja arritën por pësuan keq, Ti e din shoku im se shum tentativa për eliminim tim Jan bere qe nga 2001 por harruan se shpirtin e falë zoti dhe vetëm ai e merr, Ti e din shoku im që shum bashkeluftetar nga Kosova e Maqedonia kan përfituar të mira materiale në emrin tim vjen dit ku i publikojm me emra. Shoku Im shum tentativa dhe në burgje me Jan bere sun ia kan dal sepse kam pas qëllime fisnike për kombin tim. Të përshëndes shoku im i luftës e i paqes ndërsa ata që kan perfitu në emrin tonë ju vjen dita mos nga ne do marrin dënim nga zoti siç po I shofim. Respekt